marime text:

Patronul unei cafenele mistuita de un incendiu suspect: Am o gramada de dusmani!

Sirenele pompierilor au rasunat in centrul vechi al Targovistei, la cateva minute dupa explozia care s-a produs duminica noapte, intr-o cafenea. Prin ferestrele spulberate de suflu au tasnit imediat valvatai - semne ale iadului dinauntru.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Militarii n-au mai putut salva nimic din bunuri: tot ce scapase deflagratiei a ars in incendiu, cu o repeziciune care il pune pe ganduri pe patronul localului. Omul asteapta ca politistii sa-i spuna daca banuielile sale sunt sau nu intemeiate.

Alarma s-a dat in jurul orei 4.00, cand cineva a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca un fum gros iese dintr-o cafenea aflata in centrul vechi. Cand au ajuns acolo, pompierii au gasit localul devastat si toate obiectele dinauntru, mobilier si aparatura, distruse de foc.

In fata cafenelei, politistii au descoperit cateva sticle goale si o sacosa, pe care le-au trimis pentru analize, la laborator.

Pana cand nu vor fi gata rezultatele, nici anchetatorii si nici pompierii nu pot spune daca explozia a fost provocata sau daca este vorba despre o acumulare de gaze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu