marime text:

Patroni de magazine, pacaliti de falsi inspectori OPC. Scapau de amenda daca le umpleau portbagajul

Cu mult tupeu si o legitimatie falsa, doi tineri din Bucuresti s-au dat drept inspectori OPC si au amendat  mai multi  patroni de magazine din Dambovita, care au avut naivitatea sa nu le ceara la randul lor actele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vizita li s-a parut suspecta doar intr-un tarziu, cand si-au dat seama ca nu le-au scris amenzi, ci le-au luat doar niste atentii.

Tinerii, unul de 22, altul de 30 de ani, intrau ca o vijelie in magazine si treceau repede prin fata ochilor vanzatorilor o legitimatie. Oamenii nici nu apucau bine sa vada ce scrie pe ea, dar isi sunau alarmati patronii, cand aflau ca au control de la Protectia Consumatorilor.

Proprietarii magazinelor nu mai indrazneau sa ceara si ei legitimatia celor care se pretindeau a fi inspectori. Acestia scotoceau prin rafturi si depozite si insirau o lista lunga de nereguli. Le dadeau apoi de inteles patronilor de magazin ca i-ar putea ierta de amenzi, daca le puneau in portbagaj mancare sau bautura si bani in buzunar.

Cei doi tineri sustin ca sunt nevinovati. Fac parte, spun ei, dintr-o asociatie pentru protectia consumatorilor si misiunea lor este sa-i verifice pe patroni daca pun in vanzare marfa de calitate. Oamenii ii contrazic insa.

200 de lei l-a costat pe un patron tacerea asa-zisilor inspectori. Si n-a fost singurul pacalit. La fel ca au patit si sotii Bindoiu, care au un magazin mixt si un bar, in comuna damboviteana Cornesti.

Falsii inspectori au acum dosare penale pentru inselaciune si ar putea face 7 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu