marime text:

Paruiala intre fete de liceu, din cauza unui baiat! Adolescenta de 15 ani si-a bagat in spital rivala de 17

O iubire adolescentina a scos tot raul dintr-o fata de 15 ani din Hunedoara, care s-a gandit ca nu are cum sa-si scoata rivala din joc decat daca o face cu pumnii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La mijloc era atentia unui baiat, chiar iubitul tinerei de 17 ani, pe care agresoarea a snopit-o intr-o pauza. 

Agresoarea, o tanara de 15 ani, eleva in clasa a IX-a la acelas liceu cu victima nu s-a lasat pana cand nu si-a pus colega cu doi ani mai mare la pamant. Noroc cu un trecator care a vazut totul si le-a despartit pe cele doua combatante. Victima a ajuns la spital cu mai multe traumatisme la fata si piept.

Cand au vazut in ce hal a fost batuta fata lor, parintii acesteia s-au dus glont la politie si au depus o plangere. Mai mult, ei au cerut ca agresoarea sa fie exmatriculata din scoala.

Inca speriata de ce i s-a intamplat, victima povesteste ca adolecenta a sunat-o putin dupa miezul noptii sa o ameninte sa se desparta de iubitul ei, pentru ca altfel va avea de suferit. Cum tanara nici nu a vrut sa auda de asa, pentru ca isi iubeste prietenul - un baiat cu 7 ani mai mare decat ea, agresoarea a trecut la fapte.

A doua zi, de dimineata, a asteptat-o intr-o pauza si s-a dezlantuit cu furie.

Pe langa dosarul penal care ii poate schimba viitorul, agresoarea va ajunge si in fata consiliului profesoral care o poate exmatricula.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu