marime text:

Cazul gravidei gasita moarta: parintii spun ca a fost crima, legistii - moarte naturala!

"Prindeti criminalul", striga parintii fetei din Iasi, gasita moarta intr-un lan de porumb la sfarsitul saptamanii trecute. Oamenii cer o noua expertiza criminalistica, pentru ca rezultatele verificarilor de pana acum nu i-au convins. Legistii spun ca adolescenta de 17 ani a murit in urma unui edem pulmonar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii cred cu tarie ca fata lor, care era insarcinata in doua luni, a fost ucisa. Oamenii spun ca a fost sufocata sau chiar otravita de unul dintre prietenii ei si cer repetarea examenului medico-legal. Ei cred ca trupul ei ar fi fost vazut daca ar fi zacut o saptamana in acelasi loc unde a fost gasit, adica la zece kilometri de casa. E posibil, spun ei, sa fi fost ucisa altundeva.

Ultima oara cand au vazut-o le-a spus ca se duce impreuna cu iubitul ei la discoteca din localitatea vecina. La audieri, tanarul a sustinut ca se despartisera de cateva luni.

Politistii spun ca nu au finalizat ancheta in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu