marime text:

Parintii militarului mort in timpul unui exercitiu: Copilul nostru a fost impuscat!

Distrusi de durerea ca si-au pierdut singurul baiat, oamenii incearca sa gaseasca un vinovat si sustin ca fiul lor, un bun profesionist, n-ar fi putut comite vreo greseala in timpul antrenamentelor desfasurate in poligonul Cincu, din Brasov.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trupul neinsufletit al tanarului de 26 de ani a fost vegheat toata noaptea de parinti, surori si de iubita lui, cu care era impreuna de 4 ani si urma sa se casatoreasca, peste cateva luni.

Gavril Nicorici
a fost un baiat cuminte, calculat si extrem de saritor, isi amintesc apropiatii.

Parintii nu-si pot imagina cum s-a putut intampla nenorocirea si spun ca se asteptau sa primeasca macar explicatii de la superiorii baiatului. Sicriul militarului a ajuns insa acasa insotit doar de un proces verbal scris de mana, fara stampila sau vreun insemn oficial si din care rudele spun ca nu se intelege nimic. Li s-a promis totusi ca vor primi dosarul complet marti, cand va avea loc inmormantarea, la care si-au anuntat prezenta si oficiali din Ministerul Apararii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu