marime text:

Parintii copilului sfartecat de excavator sunt cercetati pentru neglijenta

Cei doi parinti din Baia Mare, care si-au vazut baietelul de 5 ani taiat in doua de cupa unui exacvator, ar putea fi incercati chiar si mai greu de soarta. Politistii ii cerceteaza pentru neglijenta si asta i-ar putea lasa la final si fara ceilalti cinci copii ai lor.
Parintii copilului sfartecat de excavator sunt cercetati pentru neglijenta

Parintii copilului sunt atit de saraci, incat de multe ori, tatal cauta fier pe malul raului Craica, ca sa-l vinda apoi pe cativa banuti. Barbatul spune ca baietelul s-a luat dupa el si a vazut cu ochii lui teribilul accident, insa n-a mai reusit sa-l impiedice.

Oamenii risca sa-si piarda si ceilalt copii, pentru ca autoritatile ii banuiesc ca nu i-ar supraveghea cum trebuie. In mod normal, spun politistii, baietelul de 5 ani nu avea ce cauta pe malul raului, unde se faceau lucrari. Asistentii sociali vor face o vizita familiei, pentru a vedea cum sunt crescuti si cei cinci frati ai baiatului.  Daca vor ajunge la cocluzia ca nu sunt bine ingrijiti, ii vor lua in plasament, iar parintii vor fi decazuti din drepturi.

Pe de alta parte, mecanicul excavatorului este cercetat pentru ucidere din culpa.

Locuitorii cartierului vor dreptate ei spun ca santierul nu era imprejmuit, desi autoritatile ar fi trebuit sa stie ca zona este locuita de familii cu multi copii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu