marime text:

Panoul-dezastru de la accidentul din Titan a disparut miraculos!

Priviti cu atentie intersectia, mai ales acest panou publicitar instalat pe scuar. Are cel putin zece metri inaltime si vreo 5 latime. Ocupa practic tot scuarul. Orice sofer poate spune ca locul lui nu este acolo.
Panoul-dezastru de la accidentul din Titan a disparut miraculos!

Se observa cum masina neagra intra in intersectie si vireaza rapid stanga. Aici este momentul in care ar fi soferul trebuit sa opreasca, pentru a acorda prioritate autoturismului argintiu. Tanarul intra insa serios pe prima banda cu partea din fata a masinii. Probabil, din cauza panoului, nu vede daca din dreapta lui vine ceva. Intr-o fractiune de secunda are loc impactul, unul extrem de violent.

Masina neagra este lovita cu atata forta, incat este tarata cativa metri buni pe asfalt, pana intr-un stalp. Privind imaginile, e greu de crezut ca soferul masinii argintii circula cu viteza legala, de 50 de kilometri la ora. In plus, probabil ca nici el nu a observat la timp ca un alt autoturism urmeaza sa ii taie calea, avand in vedere panoul din scuar.

Am incercat sa facem si noi astazi un experiment, sa vedem gradul de vizibilitate. Cand colo, din scuarul cu pricina disparuse panoul.

Asadar, la doar o zi dupa accident, cineva si-a dat seama ca locul acelui panou nu este nicidecum acolo. Asta e un lucrul bun, insa intrebarea este cine a aprobat montarea lui, la inceput?  Primaria capitalei spune ca nu a aprobat niciodata montarea vreunui panou in acel scuar, ceea ce inseamna ca el sa fi fost instalat ilegal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu