marime text:

Pacalite, fortate sa se prostitueze si vandute ca niste sclave! Cosmarul multor femei din Gorj n-a luat sfarsit

O tanara de 23 de ani din Gorj si sotul ei, un albanez, le promiteau slujbe bine platite in Italia multor fete din Romania, care au crezut ca astfel scapa de saracie. In schimb le vindeau mafiei albaneze pentru prostitutie in Italia cu sume ce ajungeau si la 14.000 de euro. Cei doi au fost arestati, iar politistii incearca sa le gaseasca si complicii.
Pacalite, fortate sa se prostitueze si vandute ca niste sclave! Cosmarul multor femei din Gorj n-a luat sfarsit

Procurorii DIICOT sustin ca romanca si albanezul au dus in ultimii doi ani, in Italia, mai multe fete pe care le-au obligat sa se prostitueze. Victimele provin din judetele Gorj si Valcea si au fost racolate sub pretextul angajarii ca bone.

Cand treceau insa granita, fetele ramaneau fara actele de identitate si erau obligate sa se prostitueze. Ulterior, acestea erau vandute mafiei albaneze pentru sume ce ajungeau si la 14.000 de euro.

Anchetatorii incearca acum sa dea de urma tuturor victimelor si sa vada cate persoane mai sunt implicate in aceasta retea. Cei doi soti au fost arestati preventiv pentru 29 de zile si sunt acuzati de proxenetism si trafic de persoane.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu