marime text:

Opt elevi de liceu din Capitala s-au drogat in curtea scolii! Patru au ajuns la spital!

Situatie fara precedent, aparuta intr-o institutie de invatamint. Opt liceeni din Capitala s-au drogat chiar in curtea colegiului. Patru dintre ei au ajuns in stare grava la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru ca este primul caz de consum de substante etnobotanice inregistrat in scolile noastre, inspectoratul si politia au declansat o ancheta. Parintii se intreaba ingrijorati ce se intampla cu copiii lor la scoala, unde ar trebui sa invete carte si sa fie supravegheati.

Opt elevi ai colegiului tehnic Dimitrie Leonida din Capitala au consumat substante etnobotanice in curtea scolii. Adolescentii sunt in clasele a IX-a si a XII-a. Pe rand, patru dintre elevi au lesinat. Agentul de paza al liceului i-a vazut si a anuntat profesorii si ambulanta.

Cadrele didactice sustin ca este pentru prima data cand se intampla asa ceva in institutia lor de invatamant si au luat masuri.

Substanta cu care s-au drogat cei opt liceeni nu figureaza pe lista celor interzise si a fost luata cu 30 de lei, de la un magazin de etnobotanice situat aproape de liceu. De altfel, in urma cu cateva saptamani, cand politistii au verificat chiar acel magazin, l-au prins pe un licean care cumpara produse etnobotanice.

Incidentul de la Colegiul Tehnic Leonida aduce in discutie din nou problema sigurantei in scolile romanesti si a modului in care sunt supravegheati copiii. Inspectoratul Scolar al Capitalei a inceput o ancheta.

Politia Capitalei a anuntat ca le va solicita responsabililor sa nu mai acorde autorizatii de functionare magazinelor de produse etnobotanice situate in aproierea unitatilor de invatamant.

Tara noastra este pe locul patru in Uniunea Europeana la consumul de plante etnobotanice, cu peste 500 de mii de consumatori, iar numarul magazinelor care vand astfel de droguri legale este de ordinul sutelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu