marime text:

"Omoar-o si iti fac cinste cu micul dejun!" - un adolescent si-a ucis iubita in urma unui PARIU

Elevul de liceu de 16 ani a omorat-o cu cruzime pe fata de 15 ani, cu care iesise de cateva ori in oras, doar pentru ca i s-a promis un mic dejul gratis.
Omoar-o si iti fac cinste cu micul dejun! - un adolescent si-a ucis iubita in urma unui PARIU

La o saptamana dupa macabrul pariu, Rebecca Aylward a fost gasita cu capul zdrobit intr-o padure din apropierea scolii. In scurt timp, politia a descalcit povestea crimei.

Un tanar, coleg de liceu cu fata, s-a laudat in fata unor prieteni ca este capabil sa o ucida. Discutia a avut loc intr-o cafenea in care adolescentii se intalneau frecvent ca sa-si manance micul dejun.

Se pare ca tanarul nu era prea multumit de faptul ca Rebecca n-a mai vrut sa se intalneasca cu el si a vrut sa se razbune intr-un fel, dar prietenii n-au crezut ca el chiar este capabil de crima si au luat toata discutia ca pe o gluma. Unul din ei chiar a zis ca-i face cinste cu micul dejun daca o omoara pe Rebecca.

Acest tanar a inlemnit dupa o saptamana, cand criminalul si-a cerut micul dejun. Adolescentul ucigas a fost arestat de autoritatile britanice, iar procesul in care este acuzat de omor va incepe in curand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu