marime text:

Om de afaceri, omorat in vila sa. Criminalii l-au legat cu banda adeziva si au fugit cu 15.000 de lei!

Valeriu Damian, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din zona Moldovei, a fost ucis in vila sa din Bacau. Cei care i-au vrut raul l-au lovit de cateva ori si l-au legat cu banda adeziva, ca sa nu opuna rezistenta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu siguranta au lucrat la pont, spun politistii, mai ales ca Damian era vestit pentru averea sa. Avea un lant de benzinarii, dar si cateva magazine. La un moment dat, a fost inchis si in controversatul dosar "Rafo".

In clipa in care a ajuns de la Focsani - acasa, sotia omului de afaceri a realizat ca ceva nu este regula. La trei dimineata, in vila familiei erau aprinse toate luminile.

Cateva secunde mai tarziu avea sa isi gaseasca sotul mort. Omul avea doar lenjeria intima pe el si era legat la picioare cu banda adeziva.

Dupa cateva ore in care criminalistii au luat probe, s-au conturat si primele ipoteze. Procurorii au descoperit mai multe urme de pasi, semn ca n-a fost doar un atacator.

Practic, talharii l-au legat pe Valeriu Damian ca sa rascoleasca in voie prin casa. Au dat in el, dar nu aveau in plan sa il omoare. Insa, cum omul nu mai era foarte tanar, loviturile i-au fost fatale. A murit in urma unui edem pulmonar, potrivit medicilor legisti.

Din declaratiile vaduvei se pare ca din casa lipsesc 15 mii de lei. Pe masa politistii au gasit un levier, ceasul lui Valeriu Damian si citeva bijuterii pe care probabil, intrusii le-au uitat. Este clar ca au stiut tot timpul pe cine ataca

Valeriu Damian avea 65 de ani si doi copii. Si el si fratele lui Nicusor au facut avere din afacerile cu petrol.

In 2004, Valeriu si Nicusor Damian au fost arestati in dosarul Rafo pentru ca i-ar fi oferit 100 de mii de dolari mita, unui magistrat. Ambii au fost condamnati la 3 ani cu executare. Ulterior au cerut intreruperea pedepsei din motive medicale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu