marime text:

Oferta de sarbatori - "Vand 2 kilograme de canabis cu 4.700 de euro"

Sase tineri din judetul Suceava au fost prinsi in flagrant, miercuri seara, in timp ce incercau sa vanda aproape doua kilograme de canabis unui barbat, contra sumei de 4.700 de euro.
Oferta de sarbatori - Vand 2 kilograme de canabis cu 4.700 de euro
Cercetarile au relevat ca Lucaciuc M. (21 de ani), din comuna Stroiesti, a introdus in Romania, la sfarsitul lunii octombrie 2010, aproximativ doua kilograme de canabis cu scopul de a-l vinde. In asociere cu alti sapte tineri, dintre care unul minor, miercuri seara, Lucaciuc M. a oferit spre vanzare intreaga cantitate de droguri unui barbat neidentificat, pentru suma de 4.700 euro, suma ce urma sa fie impartita in mod egal tuturor participantilor.
 
Ca urmare a actiunilor politistilor antidrog, Lucaciuc M. si alti cinci tineri au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda 1.720 de grame de canabis, diferenta pana la cantitatea initiala fiind consumata de acestia in perioada anterioara.
 
Dupa flagrant, cu sprijinul jandarmilor, au fost facute patru perchezitii domiciliare si au fost puse in executare doua mandate de aducere, fiind dusi la sediul DIICOT pentru continuarea cercetarilor si ceilalti doi tineri implicati in tranzactia cu droguri de risc.
 
Cercetarile sunt continuate de procurori din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava pentru identificarea tuturor participantilor la comiterea acestor infractiuni.
 
Dintre cei opt tineri, sapte au fost retinuti, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva, iar in cazul celui de-al optulea, care este minor, s-a dispus masura de a nu parasi tara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu