marime text:

Obsedat sexual, prins de politisti: pipaia fetele pe strada!

Atent din cale-afara la toate fetele din jurul lui, un baiat de 24 de ani, din Pitesti, risca sa ajunga dupa gratii! Cinci tinere l-au reclamat la politie, dupa ce le-a urmarit si le-a pipait pe strada.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Una dintre ele a dat pentru a doua oara nas in nas cu el. A avut insa timp sa sune la politie si individul a fost retinut.

Tanara care l-a dat pe individ pe mana politistilor spune ca acesta a incercat sa o pipaie pe strada, ziua in amiaza mare. Fata a depus atunci o plangere la politie. Doua saptamani mai tarziu, l-a vazut pe cel care o acostase intr-o piata din Pitesti si l-a sunat imediat pe inspectorul care se ocupa de caz. In cateva minute, politistii l-au luat pe sus pe tanar.

Alte patru fete, trei dintre ele minore, au depus plangere impotriva tanarului. Cand a aflat ca a fost retinut, viitorul socru al baiatului s-a dus intr-un suflet la sectie, sa-i ia apararea.

Baiatul in varsta de 24 de ani risca intre 6 luni si 5 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu