marime text:

Oameni de afaceri, cercetati de DNA pentru un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro!

Patru oameni de afaceri din Pitesti sunt cercetati de procurorii anticoruptie, pentru ca ar fi adus statului un prejudiciu ce depaseste 7 milioane de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Locuintele si sediile firmelor lor au fost perchezitionate, iar anchetatorii au ridicat acte si unitati de calculator, care ar putea contine informatii despre afacerile necurate ale celor patru.

Cei patru au achizitionat bunuri din Bulgaria si Ungaria, dar si pe plan intern, pe care apoi le-au comercializat fara a a inregistra si declara operatiunile.

Ca sa li se piarda urma, unele marfuri erau "plimbate" prin mai multe firme, infiintate tot de ei si despre care procurorii anticoruptie spun ca aveau un comportament tipic de 'firme fantoma". Asa s-a ajuns la prejudiciul de 7 milioane de lei - peste un milion si jumatate de euro - reprezentand TVA si impozit pe profit neplatite.

Cei patru au fost acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani, fals in inscrisuri, precum si asociere in vederea comiterii de infractiuni. Doi dintre ei au primit mandat de arestare preventiva, iar doi vor fi cercetati in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu