marime text:

O tanara de 24 de ani a murit cu doua luni inainte sa se marite. Suspectul e chiar tatal ei!

Ani buni de inchisoare risca un barbat din Botosani, suspectat ca si-a ucis fiica si a ranit doi vecini cu care se luase la cearta. Tanara de 24 de ani, care peste doua luni urma sa se casatoreasca, a vrut sa-i desparta pe cei trei, povestesc apropiatii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tatal tinerei de 24 de ani recunoaste cu seninatate ca l-a atacat cu un cutit doar pe un vecin si l-a ranit. Neaga insa ca si-ar fi rapus propria fiica.

Parintele fetei s-ar fi luat la cearta cu doi vecini, tata si fiu. Tanara ar fi vrut sa-i desparta, dar a fost injunghiata de cel ce i-a dat viata, povestesc apropiatii.

Tatal fetei si vecinii sai sunt de mai multi ani in disputa, din cauza unui petic de pamant, sustin apropiatii. Din aceasta cauza s-ar fi luat la cearta si miercuri seara, cand barbatul s-ar fi napustit asupra celor doi cu un cutit si i-ar fi ranit.

El a fost audiat de anchetatori, care asteapta acum rezultatul expertizei urmelor de pe cutit pentru a afla cine a comis crima.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu