marime text:

O Romanie INCREDIBILA: Costica Boieru - traficantul de femei caruia politistii ii construiesc troite!

Un politist din Arges invinuit in dosarul permiselor primite in schimbul mitei a construit o troita pentru ocrotirea unui interlop. Suna a gluma, dar este realitatea din Romania lui 2010. Asadar, afirmatiile unor inalti oficiali, potrivit carora infractorii fraternizeaza cu anchetatorii, par sa se confirme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Costica Boieru, liderul gruparii, banuit ca ar fi dus fete minore in strinatate si le ar fi obligat sa se prostitueze este un om cu frica lui Dumnezeu, sustine mama lui. In fata portii este chiar si o troita pe care stau scrise numele unui Comisar-sef de Politie si a unui Agent de Politie.

Troita este lipita de gardul impunatoarei vile, un imobil despre care politistii si procurorii de la crima organizata banuiesc ca a fost ridicat din banii obtinuti de pe urma fetelor exploatate sexual. Doar Costica Boieru nu a lucrat legal nici macar o zi in viata lui.

Crucea a fost construita la initiativa unui comisar sef de politie, Mihai Craciun, lucrator la directia de permise si inmatriculari Arges. Alaturi de numele lui, mai sta numele unui coleg de birou, agent de politie Narcis Burcea, care a dat si el bani pentru constructie. Mai apare si numele mamei lui Boieru, cercetata si ea pentru trafic de persoane.

Numele lui Mihai Craciun este legat de scandalul permiselor de la Pitesti, dosar in care a fost cercetat si Costica Boieru.

Care sunt legaturile dintre un interlop banuit printre altele de trafic de carne vie si un poltiist de la inmatriculari si permise? Nimeni nu le-a cercetat, cel putin pana acum. De altfel, presupusul lider al retelei de crima organizata este cunoscut drept un om credincios care a dat si bani pentru biserica din sat. Iata cum incearca sa ii explice mama, acuzatiile din dosarul cu tinere.

Costica Boieru, alaturi de alti 6 barbati din Arges, este acuzat a castigat jumatate de milion de euro de pe urma a 50 de tinere pe care le-a fortat sa se prostitueze.

Citeste aici marturia uneia dintre victime

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu