marime text:

O profesoara de fizica a dat 20.000 de lei spaga, ca sa treaca examenul de titularizare!

O poveste incredibila a iesit la iveala in judetul Olt, acolo unde un om de afaceri a ajuns pe mana procurorilor, dupa ce a pretins si a primit de la o profesoara de fizica din Corabia 20.000 de lei. Femeia voia sa treaca cu bine examenul de titularizare,  iar omul a asigurat-o ca are suficiente relatii cat sa o ajute.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia s-a bazat pe faptul ca nasul de cununie al omului de afaceri este tocmai inspector scolar si credea ca el ii va aranja examenul de titularizare.

Planul era destul de complicat. Dupa ce primea subiectele de examen, femeia urma sa transmita problemele printr-o statie de emisie-receptie unui alt profesor de fizica, tocmit de omul de afaceri. El urma sa le rezolve si sa-i dicteze rezultatele. 

In ultimul moment, profesoara s-a temut sa nu fie prinsa si a renuntat la aparatura. Cu propriile puteri, desi voia sa ajunga la catedra, nu a putut sa obtina la materia pe care urma sa o predea nici nota 5. Cand a vazut rezultatul, femeia i-a cerut omului de afaceri banii inapoi. A primit doar 12.000 de lei, motiv pentru care l-a dat imediat pe mana procurorilor.

In 2008, omul de afaceri din Olt a mai fost condamnat la 3 ani de inchisoare, pentru inselaciune. El mai este cercetat acum si intr-un alt dosar de complicitate la evaziune fiscala, pentru un tun de 55.000 de lei. Daca va fi gasit vinovat, de aceasta data risca sa stea inca 12 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu