marime text:

O profesoara a facut experimente pe un elev de 13 ani: l-a intepat cu un ac ruginit!

Un experiment periculos facut pe un copil de 13 ani, elev la o scoala din judetul Dolj, o aduce in centrul atentiei pe o profesoara de biologie, care va avea multe explicatii de dat.
O profesoara a facut experimente pe un elev de 13 ani: l-a intepat cu un ac ruginit!

In timpul unei ore, l-a intepat pe copil in deget cu un ac nesterlizat, folosit la experimentele pe broaste, iar acum baiatul nu se poate gandi la altceva, decat ca ar fi putut contacta astel o boala grava. Doar pe el si pe parintii lui il macina asemenea ganduri, pentru ca profesoara trateaza in continuare totul cu nepasare.

Ingroziti de toata povestea, parinti baiatului l-au dus mai intai de urgenta la Spitalul judetean din Craiova si apoi i-au cerut explicatii profesoarei.

La o alta confruntare cu parintii, femeia nu a mai recunoscut nimic. Ba mai mult, sustinea ca ar fi sterilizat acul ruginit pe care il folosea la experimentele pe broaste.

Dupa discutia cu profesoara, tatal baiatului a facut  o plangere la politie.

Colegii profesoarei au fost socati cand au auzit ce s-a intamplat in scoala, iar parintii celorlalti copii au facut imediat front comun.

Culmea este ca profesoara urma sa faca acelasi experiment la o alta clasa. S-a razgandit insa cand a aflat ca parintii baiatului pe care l-a intepat deja vor sa o dea in judecata. In plus si o comisie din scoala va lua in discutie experimetul facut pe baiat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu