marime text:

O noapte NEAGRA pe soselele din Romania - patru morti, opt raniti!

Suferinta e fara margini pentru doua familii care si-au pierdut azi-noapte copiii, intr-un accident linga Bucuresti. Unul era la volan, celalalt pe locul din dreapta, si in masina cu care goneau pe centura Capitalei ii insoteau alti doi prieteni. Doar acestia au supravietuit, dupa ce soferul a pierdut controlul intr-o curba si a intrat intr-un vehicol utilitar.
O noapte NEAGRA pe soselele din Romania - patru morti, opt raniti!

UPDATE: Una din tinerele transportate la spital a murit in urma cu cateva ore.

Inainte de miezul noptii, timpul s-a oprit in loc pentru doi din cei 4 tineri aflati intr-o masina pe soseaua de centura a Capitalei.

Echipele de la descarcerare au taiat autoturismul bucata cu bucata pentru a-i scoate pe cei dinauntru. Soferul era fara viata, ucis de forta cumplita a loviturii. Cu doi raniti, ambulantele SMURD au pornit imediat spre spital, in timp ce o alta echipa de medici a incercat sa-i salveze viata pasagerului din dreapta. A fost insa zadarnic.

La citeva minute dupa accident, rudele soferului s-au adunat in jurul masinii.

Trupurile neinsufletite au fost preluate de serviciul de medicina legala Ilfov.

Cam la aceeasi ora, alte ambulante au fost chemate la un accident petrecut in Capitala. Un taximetrist a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure si a fost lovit de un microbuz. Pasagerii acestuia, 6 la numar, au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Si in judetul Suceava o femeie de 63 de ani a murit aseara, incercand sa traverseze soseaua. Nu s-a asigurat cind a tasnit in fata unei masini.

Ca o ironie amara a sortii, ieri femeia isi ingropase mama. Acum, familia se pregateste din nou de inmormantare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu