marime text:

O masina de politie a ARS in fata sediului!

Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui a declansat, marti, o ancheta in cazul unui autoturism de Politie gasit in flacari, in conditii suspecte, chiar in fata sediului unui post comunal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O masina de politie a ARS in fata sediului!
Potrivit informatiilor oferite de IPJ Vaslui, autoturismul de Politie a fost observat in flacari, in noaptea de luni spre marti, de catre un sofer aflat in trafic si care a trecut in acel moment prin apropierea postului comunal de Politie Rosiesti.
 
Alertat, conducatorul auto a oprit in dreptul unui bar din sat si i-a anuntat pe localnici despre incendiul pe care l-a observat. Oamenii i-au sunat pe politistii din sat, iar unul dintre ei, care locuieste chiar in imediata vecinatate a postului de Politie, a iesit din casa si, cu ajutorul unui stingator, a reusit sa stinga incendiul izbucnit la masina de serviciu.
 
In urma incendiului, au ars spoilerul, un far si numarul de inmatriculare din fata al autospecialei de Politie.
 
"In cursul zilei de astazi (marti - n.r.), la postul de Politie din Rosiesti, s-au deplasat colegi ai Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui si ai Biroului de Ordine Publica pentru Mediul Rural Barlad, care au declansat o ancheta in acest caz. Totodata, un expert independent se va pronunta asupra cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs incendiul. In functie de toate aceste concluzii, se va stabili daca in cauza se pun in evidenta elementele constitutive ale infractiunii de distrugere", a declarat, marti, pentru corespondentul MEDIAFAX Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.
 
In cursul serii de marti, politistii vasluieni continuau audierile unor persoane care ar putea fi implicate in acest caz si ar putea fi suspecte de incendierea autoturismului de Politie.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu