marime text:

O fetita de nici 2 ani a fost lasata sa moara pentru ca nu a plans!

Citeva cuvinte ar fi putut evita drama sfisietoare petrecuta la Bacau, unde o copila de 1 ani si 4 luni s-a lovit la cap si a murit citeva ore mai tirziu. A vazut-o matusa ei cind a cazut in cap in timp ce se juca. Femeia care ar fi trebuit s-o supravegheze n-a povestit insa nimanui intimplarea. Nu s-a ingrijorat pentru ca, spune ea, fetita n-a plins. Apoi...a uitat!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Matusa, in grija careia se aflau fetita si cei 4 frati ai acesteia, spune ca a incercat sa o prinda pe copila cand a cazut, insa n-a reusit. Cea mica a continuat sa se joace si a crezut ca nu s-a intimplat nimic grav. Insa peste noapte ea s-a simtit rau si dimineata parintii chemat salvarea.

Copila a fost dusa la spitalul de pediatrie de unde a fost trimisa direct la urgenta. Medicii au incercat o ora si jumatate sa o resusciteze, dar fara rezultat. Politistii si inspectorii de la protectia copilului se ocupa acum de caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu