marime text:

O fata de 16 ani s-a plans ca a fost violata, ca sa ascunda o partida de sex!

Ca sa acopere o partida de amor, o adolescenta de 16 ani, din judetul Gorj, s-a gandit ca n-ar fi rau sa reclame un viol si sa-i trimita pe politisti la vanatoare de fantome.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii a luat-o in serios si de o saptamana au periat toate padurile din zona in cautarea presupusului suspect. Vineri si-au dat sema ca au facut-o degeaba.

Timp de o saptamana, anchetatorii s-au folosit inclusiv de caini special dresati, ca sa sa ajunga la individul care ar fi batjocorit-o pe fata. I-a induiosat cu povestea ei si cu fata speriata cu care a aparut la postul de politie.

Politistii au chemat-o vineri pe fata la inca un interogatoriu si acum ea a dat din colt in colt. In plus, intre timp, medicii legisti le-au comunicat politistilor ca fata a intretinut intr-adevar relatii intime cu cineva, dar nu existau urme de violenta.

Pusa in fata evidentelor, adolescenta le-a marturisit politistilor ca a inscenat totul, dupa ce, cu o seara inainte de a reclama violul, intretinuse relatii intime cu un baiat din sat. S-a gandit apoi ca ar fi putut ramane insarcinata si s-a temut de consecinte, asa ca a inventat aceasta poveste.

Acum procurorii vor decide daca ea sau parintii ei pot fi sancionati in vreun fel pentru ca au pus politistii pe drumuri degeaba.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu