marime text:

O familie blestemata. Sotul s-a spanzurat la exact un an dupa ce sotia a facut acelasi lucru!

Doar un blestem negru, cazut peste o familie din Dambovita, ar fi putut sa-i faca pe doi soti sa-si incredinteze sufletele in mainile diavolului. Asta cred oamenii din satul lor, care au aflat cu groaza ca la un an de cand o vecina s-a sinucis, sotul ei a decis sa o urmeze in mormant. Si si-a luat zilele in acelasi fel.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii au avut cinci copii, care acum incearca din rasputeri sa inteleaga de ce parintii lor au vrut sa moara in acest fel. Sunt mari cu totii, la casele lor si se asteptau ca parintii lor sa-si petreca batranetile in liniste.

Nu a fost gasit niciun bilet nici anul trecut si nici acum. Totusi, oamenii din sat spun ca cei doi soti erau atat de saraci, incat nu puteau iesi la liman nicicum.

Prima care a cedat a fost femeia, care s-a sinucis anul trecut, in decembrie. Intre timp, sotul ei a dus-o tot mai greu. Si-a pierdut si locul de munca si pur si simplu nu avea cu ce sa se intretina. In plus, veciniii spun ca avea si datorii la banca, pe care nu mai putea sa le plateasca. In fata acestor greutati, a decis sa paraseasca aceasta lume la fel cum o facuse sotia lui.

Omul nu avea practic niciun venit, de cand isi pierduse locul de munca. Inaintase actele pentru somaj, dar pana acum, nu ii sosisera banii. Pe langa grija pentru painea zilnica, ii apasa pe umeri si povara celor 3.000 de lei luati de la banca.

Barbatul va fi inmormantat langa sotia lui, asa cum le-a spus dintrotdeauna apropiatilor sai ca ar vrea sa se intample.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu