marime text:

O doamna, dar cu lipici pe mana - iata cum se fura in mall-urile constantene! VIDEO

Politistii constanteni sunt pe urmele unei retele de hoti care de mai bine de trei luni actioneaza in mallurile din oras.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Hotii nu se feresc nici de camerele de supraveghere si nici de personalul din magazine. In imaginile suprinse de o camera de supraveghere se observa o doamna, la prima vedere respectabila, care are o strategie imbatabila.

Alege cateva produse pe care le aseaza pe bratul stang si le acopera apoi cu haine luate dintr-un alt stand. Intra cu toate in cabina de proba si indeasa in sacosa o parte dintre ele.

Oamenii legii spun ca au cel putin 50 de plangeri de la patronii furati in ultimul timp prin aceasi metoda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuporno (2011-04-11 10:02:46)
bai carnatilor! nu mai puneti reclame inainte de articolele publicate ca ma defechez pe site-ul vostru! eu nu stau sa ma uit la reclamele voastre! eu accesez pt informatii ;)
raspunde »
maria (2011-04-09 01:40:21)
ionel nu esti bine informat geanta se face toata cu foita de aluminiu nu numai fundul posetei si se inchide bine ca daca nu prind senzorii !
raspunde »
ionel (2011-04-08 22:52:54)
fundul posetei este facut din foita de aluminiu, iar cand iese din magazin nu o prinde alarma. E veche, in Spania de mult se procedeaza SI ASA.
raspunde »