marime text:

O captura "parfum" - cosmetice de peste 80.000 de lei, confiscate la vama Bors!

Aproape sapte mii de tuburi cu sampon, fixativ, gel de par si alte produse cosmetice, in valoare de aproximativ 88.000 de lei au fost confiscate de politistii de frontiera si inspectorii vamali la Punctul de Trecere al Frontierei Bors.
O captura parfum - cosmetice de peste 80.000 de lei, confiscate la vama Bors!
Politistii din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bors si inspectorii vamali ai Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Bihor au descoperit, luni seara, un autovehicul care transporta produse cosmetice in valoare de 88.000 de lei, fara acte de provenienta si transport.
 
Produsele se aflau intr-o masina cu numere de Romania, condusa de un cetatean oradean in varsta de 37 de ani, care voia sa le introduca in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Bors.
 
"Echipa comuna formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a procedat la efectuarea controlului fizic asupra autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite 6.839 bucati produse cosmetice – vopsea de par, sampon, balsam, lac fixativ, spuma de par, gel de par etc. pentru care soferul nu detinea documente de provenienta si de transport”, se arata intr-un comunicat transmis, marti, de Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Bihor.
 
Bunurile au fost confiscate de Biroul Vamal Oradea conform prevederilor legale, iar soferul a primit o amenda in valoare de 1.500 lei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu