marime text:

O batrana de 86 de ani a ajuns la spital cu un spray in abdomen, introdus prin vagin!

Caz socant, inregistrat la Timisoara. Medicii din acest oras se lupta sa salveze viata unei batrane de 86 de ani, care a ajuns la ei in stare foarte grava. A fost gasita inconstienta, intr-o balta de sange, de baiatul ei, care este preot.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia era in coma de gradul trei cand a ajuns la spital si a intrat direct in sala de operatie. In timp ce doctorii fac eforturi s-o ajute, politistii incearca sa afle ce i s-a intmplat, daca a fost victima unei agresiuni ce se putea incheia cu o crima. In aceste conditii, cel care ar fi incercat sa o asasineze este in libertate.

Doctorii au inlemnit cand au examinat-o pe batrana. Avea leziuni grave care ridica destule semne de intrebare, nu numai din punct de vedere medical.

"S-a constatat prezenta unui tub de spray in cavitatea abdominala. Acest tub a fost introdus prin vagin. A prezentat si stare septica, pentru ca era un corp strain, cu o serie intreaga de germeni pe el. De asemenea a avut si leziuni la nivelul anusului, niste fisuri anale", a precizat Marius Teodorescu, seful Clinicii 1 Chirurgie Timisoara.

Data fiind gravitatea situatiei si suspiciunea ca femeia ar fi putut sa fie victima unei teribile agresiuni, medicii au anuntat imediat politia.

Vecinii femeii nu stiu nici ei ce s-a intamplat. Femeia locuia singura, pentru ca sotul i-a murit cu cativa ani in urma. Pe de alta parte, la prima vedere nu sunt semne ca cineva care sa-i fi vrut raul ar fi intrat in forta peste ea in casa.

Starea femeii este extrem de grava. Medicii au supus-o unei interventii chirurgicale extrem de complicate. Operatia a reusit, iar batrana a fost stabilizata, insa deocamdata nu si-a revenit din coma. Totusi, doctorii care o ingrijesc pe batrana spun ca este posibil ca ea sa-si revina.

Intre timp, politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca acum daca nu cumva femeia a fost victima unei razbunari sau a unei agresiuni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu