marime text:

O banda de talhari periculosi ce actionau in Capitala, retinuta de politisti

Intrau cu fetele acoperite in magazine non-stop sau in case de pariuri sportive si le amenintau pe angajate cu ranga sau cutitul ca sa le dea incasarile. In felul acesta niste talhari extrem de periculosi au dat cel putin 12 spargeri numai in Capitala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ultimul atac a avut loc miercuri noapte, intr-o alimentara. Toata actiunea a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Gruparea era formata din cinci indivizi care actionau cu randul. Miercuri noapte, doi dintre ei au crezut ca dau lovitura si fug fara sa fie prinsi, asa cum au procedat de atatea ori.

Femeile s-au speriat cumplit, dar una dintre ele a apucat totusi sa apese butonul de panica. In tot acest timp, unul dintre agresori a smuls casa de macat, a luat sertarul cu bani si a fugit.

Toata povestea a durat doar 40 de secunde. Prea putin ca sa ajunga agentii de paza. In zona erau insa politistii sectorului 5, care au plecat imediat dupa ei.

Au reusit sa-i blocheze in trafic si sa-i retina, desi fugarii le-au tamponat masina.

Pe politisti i-au ajutat mult descrierile facute de femeile amenintate. Asa si-au dat seama ca ii urmareau de mult pe infractori.

La fiecare atac, culmea, purtau aceleasi haine si actionau la fel de violent.

In alt caz, suspectii sar peste geamul care o proteja pe casierita. De frica, aceasta arunca banii si se baga sub birou.

Infractorii au fost retinuti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu