marime text:

O armata intreaga si un elicopter cu camera de termoviziune, pe urmele evadatului suspectat de omor dublu!

Noapte alba pentru autoritatile din Dambovita care au pus o mica armata pe urmele detinutului evadat in urma cu o saptamana de sub escorta. Un elicopter dotat cu camera de termoviziune a survolat toata noaptea trecuta padurea in care sunt indicii ca s-ar ascunde fugarul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cautarile s-au intetit dupa ce un al doilea localnic a semnalat prezenta evadatului in zona.

Este a 7-a zi de cautari care devin din ce in ce mai obositoare chiar si pentru fortele de ordine. Autoritatile dambovitene au primit ajutoare si din Arges si Gorj, de unde mai multe echipe de interventie rapida au sosit inca de marti seara la Moreni.

Dupa ce marti Nicolae Gales a fost vazut in padurea de langa localitatea Valea Lunga, seara prezenta unui individ cu semnalmentele lui a fost semnalata in preajma localitatii invecinate - Visinesti.

Pare ca se strange latul in jurul evadatului, dar iata ca este foarte dificila capturarea lui. Se stie ca barbatul este obisnuit sa traiasca timp indelungat in conditii foarte vitrege. 

Condamnat pentru mai multe fapte de violenta, Nicolae Gales este suspectat ca si-a omorat  bunica si un vecin si este considerat deosebit de periculos.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuDoru (2011-03-17 17:40:49)
Asta e homosapiens....
raspunde »
LoO (2011-03-17 00:14:33)
mihai prost estiiii tuuuuu..pentru ca acest individ, este poate singurul mostenitor din neamul TRACILOR..nepot al lui GERULA !!! El nu poate fi umilit intr-o puscarie..locul lui in zilele astea este in CARPATI..si cand te prinde, sa te divoace pe tine si pe BOC cu tot cu schiuri :)))
raspunde »
mihai (2011-03-16 22:06:12)
ai un creier extrem de ingust "jogu". sa vedem ce zici u cand ti-o trage o bata in cap sa-ti fure tot ce ai pe tine ... Mare prost esti ...
raspunde »
Jogu (2011-03-16 19:27:03)
lasa sa traiasca si el.... sa moara toti ţăranii aia inapoiati care suna la politie.... de parca ar avea ceva de castigat.... spurcatii ****
raspunde »
Barbos (2011-03-16 15:51:52)
Nu-l prind.
raspunde »