marime text:

Numai in Calarasi - preot "vanat" de colegi pentru ca are tarife prea mici!

Un preot din Calarasi a devenit subiect de scandal pe plan local dupa ce a fost urmarit de colegi si prins in fapt in momentul in care cerea pentru slujbe mai putin bani fata de "pretul pietei".
Numai in Calarasi - preot  vanat  de colegi pentru ca are tarife prea mici!

Parintele Bogdan Malciu este iubit de enoriasi tocmai pentru ca nu tine cont de bani cand vine vorba de slujbe. Atitudinea i-a atras insa ura din partea colegilor sai de breasla. Acestia l-au urmarit si au aflat ca nu cere aceleasi sume ca ei la nunti, botezuri si parastase.

Localnicii povestesc ca preotul este de-atunci terorizat de colegii sai, care incearca acum sa-l inlocuiasca din pozitia de la Biserica "Sf. Ierarh Nifon".

Sursa: Observatorcl.info

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuTHTT (2011-04-02 10:57:07)
mesajul tauMilitienii au inkis okii impreuna cu medicina legala la stabilirea corecta a alcoolemiei... Cate infractiuni a facut acest popa ? A ucis, a fugit, a fost baut, etc.... Si nimic? Suspendare? Daca va omara nenorocitul asta COPILASUL, ce faceati hotilor? ce faceai militiene, doctore, judecatorule? Nemernicilor !!!!!! Sunteti lepre, JEGURI, ASTA SUNTETI SA VA IA DRAKU DE ORDINARI Citat
raspunde »