marime text:

Nu mai stiau nici sa vorbeasca - patru consumatori de etnobotanice au ajuns la spital!

Produsele etnobotanice continua sa faca victime in randul tinerilor. Patru barbati cu varste intre 20 si 26 de ani au ajuns azi noapte la Spitalul de Urgente din Iasi dupa ce au consumat ierburi aromatizante.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doi dintre ei au fost gasiti de echipajele de ambulanta in apropierea unui club din oras. Baietii abia se mai tineau pe picioare, erau agitati si aveau tulburari respiratorii si cardiace. Cu greu mai puteau povesti ce li s-a intamplat. Odata ajuns la spital unul dintre tineri a intrat in coma.

Dupa cateva ore de tratament medicii au reusit sa il readuca in simtiri pe toti, dar trag din nou un semnal de alarma asupra consumului de etnobotanice. De la inceputul anului si pana acum, in Iasi nu a fost zi in care sa nu ajunga la spital macar un astfel de pacient.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuhapciu noroc (2011-02-24 09:05:43)
legalizati marijuana X(X(X( romani inculti _|_ din cauza k nu o legalizati oameni fumeaza etnobotanice dak legalizati marijuana nu o sa mai vedeti niciun om sa ajung la spital din cauza consumului de iarba Fratilor legalizatio in *** k e sanatoasa _|_ romani inculti ce sunteti Pace
raspunde »
pfff (2011-02-11 22:25:48)
si n-au murit ma??? hai frate macar daca mureau ca asa mai scapa lumea de niste drogalai...a doua zi fumeaza iar si omoara poate un om pe strada ! sa-i impuste ba da-i ***** de prosti ! Si daca vine unu si comenteaza aici ,ba daca idiotu ala e drogat si o ataca pe ma-ta ma ?? Si o omoara?? ti-ar place??
raspunde »
adevarat (2011-02-11 14:53:32)
sa ma *** pe ele de prafuri si de "iarba" legala,cum poti sa legalizezi asa ceva si sa interzici marijuana.o tara de tot ***** si cu oameni slabi psihic.daca o ducem tot asa si ne lasam calcati in picioare o sa ajungem rau de tot.
raspunde »