marime text:

Nu l-a prins pe clientul datornic, dar a pus mana pe calul lui. L-a injunghiat pana i-a intepenit cutitul!

O intamplare condamnabila s-a petrecut in localitatea Glina de langa Bucuresti. De necaz ca n-a putut sa atace un om, un carciumar s-a razbunat pe calul acestuia. Bietul animal a fost gasit plin de sange, chiar de catre politistii chemati sa stinga scandalul.  
Nu l-a prins pe clientul datornic, dar a pus mana pe calul lui. L-a injunghiat pana i-a intepenit cutitul!

"Acest cal avea un cutit implantat pana in plasele, se vede ca a mai fost injunghiat de cateva ori, iar aici probabil cutitul s-a blocat si acolo a ramas", descrie la ce a fost supus bietul animal medicul veterinar Ilinca Cioculescu.

Cinci ore a suferit sarmanul suflet. Sansa lui au fost voluntarii "Centrului de Salvare si Recuperare a Cailor Steaua Sperantei". Cand l-au gasit acestia animalul pierduse foarte mult sange. "Putem spune ca am avut noroc si noi, si el  pentru ca, ajunsi la adapost, am reusit sa extragem acest cutit si apoi sa trecem la resuscitarea animalului, la perfuzarea lui. In momentul asta este in afara oricarui pericol", mai spune medicul veterinar.

Cum s-a putut intampla o asemenea oroare? Propietarul calului a mers la un magazin din comuna ca sa ceara de baut pe datorie. A fost refuzat insa de patron, pe care l-a injurat. Furios, acesta a luat un cutit si s-a luat dupa scandalagiu. Nu l-a mai prins, dar i-a vazut calul. Si l-a injunghiat de cateva ori. Un gest firesc, daca ar fi sa-i asculti pe apropiatii agresorului. "La noi se mananca cai, se taie cai, facem ce vrem", spune unul dintre ei.

Politia Ilfov a inceput o ancheta si ii va face agresorului dosar penal. Acesta ar putea fi cercetat pentru tentativa de omor daca politia va dovedi ca in fapt intentia lui a fost sa il omoare pe scandalagiu sau, potrivit legii 205/ 2004, privind protectia animalelor, cu " inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda penala de la 1.000 lei la 10.000 lei".
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuJANEL (2011-01-29 23:11:07)
Ce legi de te doare capu .
raspunde »
mira (2010-06-21 00:32:36)
Din nou...informatii numai pe jumatate...de ce ???? pentruca este vorba de un animal...tineti criminalii sub anonimat ??? Numele si locul de unde este...si eventual o poza...sa-i vada lumea si sa se fereasca de ei....nu credeti ca sant si un pericol public acesti indivizi ???????
raspunde »
prosti mai santeti (2010-06-09 00:32:23)
si cand se facea salamul din cai cum era? ar trebui omorati italienii pentru ca inca mai mananca asa ceva nu?
raspunde »
eu (2010-06-08 22:54:49)
tzarani nenorociti de ilfov buftea....Doamne dai doamne marele cutremur sa curete tara asta de toti nenorocitii din Ilfov,Buftea,Bucuresti. Ingroapa doamne acele zone mizere
raspunde »
freeman (2010-06-08 22:52:40)
ah ce mizerii umane fac umbra pamantului. cel ce a injunghiat calul ar trebui taiata mana.
raspunde »