marime text:

Nu i-a pasat de camerele de supraveghere - i-a pus cutitul la gat casierei si a furat incasarile!

Angajata unei sali de jocuri de noroc din Satu Mare a trecut printr-o spaima de moarte, cand unul dintre clientii obisnuitii ai localului, un barbat aparent linistit, atacat-o cu un cutit si i-a furat toate incasarile - 3.400 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul n-a tinut cont de camerele de supraveghere, care i-au inregistrat toate miscarile si a fost prins in scurt timp.

Atacul neasteptat s-a petrecut miercuri seara, la ora 19,00, cand in sala de jocuri de noroc si pariuri sportive se aflau doar barbatul de 33 de ani si casiera, o tanara de 21 de ani. La un moment dat, sub pretextul ca o roaga pe fata sa-i schimbe 200 de lei, omul a urmarit-o in birou.

Tocmai pentru ca il considera inofensiv,  atacul a luat-o pe femeie complet prin surprindere si pe moment n-a putut sa reactioneze. Politistilor nu le-a fost insa greu sa ajunga la suspect.

Gestul barbatului i-a socat nu doar pe angajatii salii de jocuri de noroc, ci mai ales pe apropiatii sai. Suspectul este casatorit, are doi copii si lucreaza la o brutarie din Satu Mare. Patronului nu-i vine sa creada ca un om in care a avut atata incredere a fost capabil de asa ceva.

In plus, nimeni nu stia sa aiba probleme financiare si nu isi explica atacul pe care il pun doar pe seama unui moment de ratacire.

Politistii au recuperat intregul prejudiciu si il cerceteaza acum pe suspect pentru talharie. El risca sa stea cel putin 3 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu