marime text:

Noul sef al Politiei vrea sa-i streseze pe interlopi: Merg la film sau in club, hop si noi!

Dupa anuntul demiterilor, vin si cateva amanunte in schimbarile de la Ministerul de Interne. Ministrul Traian Igas spune ca l-a eliberat din functie pe secretarul de stat Dan Fatuloiu, pentru ca "prin declaratiile facute, a creat tensiuni in minister".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In replica, Fatuloiu spune ca "daca ar lua-o de la inceput, ar face la fel". Intre timp, de la Neamt, noul sef al Politiei Romane anunta ca le pregateste ceva clanurilor din Romania.

Ministrul de interne vine cu anumite precizari. Nu Piatra Neamt a fost problema in cazul demiterii lui Dan Fatuloiu.

Pe scurt, Dan Fatuloiu a vorbit in ultimele zile despre asasinate la comanda ascunse, despre un sef de politie nationala "obedient" si despre politisti care informeaza suspectii ca sunt vizati in anchete penale. Fatuloiu a fost scurt in declaratii, miercuri, cand a parasit Ministerul de Interne. A vorbit insa despre actualul secretar de stat.

Asadar, la Bucuresti, lucrurile sunt tot neclare, iar seful corpului de control al Ministerului de Interne este asteptat sa dea explicatii publice despre controlul facut la Piatra Neamt. Acolo, dintre cei 200 de politisti care se solidarizasera cu Aurelian Soric, seful demisionar al inspectoratului, nici macar unul nu mai intentioneaza sa il urmeze. Asa cum urlau zilele trecute, atunci cand ii facusera o adevarata galerie comisarului.

La inscaunarea noului sef de la Neamt, a fost si noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, care a anuntat masuri drastice in problema clanurilor: "Trebuie sa mergem pana acolo incat sa stim ca avem masini de politie inscriptionate, care sa stea dupa ei. Merg la film - masina sa-i astepte, merg la club - la fel. Sa facem filaje la vedere, sa fim ostentativi si sa-i sicanam si noi".

Miercuri vom afla care sunt rezultatele verificarilor facute de corpul de control al Ministerului de Interne la politia judeteana Neamt. Ancheta ar trebui sa lamureasca cine sunt cei vinovati de tolerarea gruparilor mafiote in Piatra Neamt si ce ar fi trebuit sa faca acestia.

Ministrul Traian Igas a a promis ca miercuri, seful corpului de control va lamuri  toate aceste aspecte. Indiferent insa de ceea ce se anunta, este evident ca lucrurile nu se vor schimba in judetul Neamt, daca nu sunt schimbati si cei care au permis sa se petreaca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu