marime text:

Nou nascut, gasit mort intr-o latrina! Mama este suspectata ca l-a ucis imediat dupa ce l-a adus pe lume

Descoperire socanta in localitatea Pilu, din judetul Arad! Trupul unui bebelus a fost gasit fara suflare in toaleta unei case. Cumplita poveste a fost aflata dupa ce femeia de 32 de ani care l-a nascut a ajuns in agonie la spital. Nu le-a spus medicilor ce se intamplase, insa acestia si-au dat seama ca tanara adusese recent pe lume un prunc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii au anuntat politia si le-au spus care sunt suspiciunile lor. Oamenii legii s-au dus la locuinta femeii si au gasit trupul bebelusului in latrina din curtea casei.

Cel mai probabil, femeia a nascut singura pe timpul noptii, cred anchetatorii. De altfel, nimeni dintre rude nu stia ca ar fi fost insarcinata.

Medicii spun ca starea femeii este acum buna dar ca va mai ramane sub supraveghere medicala pentru cateva zile. Apoi le va da explicatii si oamenilor legii, care incearca sa stabileasca daca nu cumva poate fi acuzata de pruncucidere.  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu