marime text:

Notarul care a raspandit poze deocheate cu fosta iubita a recidivat! VEZI ce a facut de data asta

Notarul din Bacau devenit celebru dupa ce a raspandit poze deocheate cu fosta iubita recidiveaza! Omul a fost prins in timp ce isi alerga masina sport cu 202 kilometri la ora.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru ca a refuzat sa opreasca la primul filtru de politie, a fost dat prin statie. Agentii l-au gasit la carciuma si l-au invitat la o discutie.

Notarul Ovidiu Cristian Stoica, in varsta de 34 de ani, circula vineri la pranz, spre Buzau, cu 202 kilometri pe ora. Era in afara localitatii si zbura.

In felul acesta nu a apucat sa vada nici echipajul de politie, cu atat mai putin semnele facute de acesta. Masina, inmatriculata in Bulgaria, rula cu dublul vitezei legale. Oricum, omul pare obisnuit cu amenzile pentru ca, de la inceptul anului, a mai primit doua.

De altfel, notarul a mai avut probleme. Fosta lui iubita l-a acuzat ca a facut publice fotografii ce o infatiseaza in diferite ipostaze intime. Ar fi vrut sa se razbune astfel pentru ca tanara l-a parasit pentru cel mai bun prieten.

Pentru isprava de vineri a ramas fara permis pentru 90 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu