marime text:

Noapte de groaza! O familie s-a trezit cu un TIR in casa

Moartea i-a ratat la mustata luni pe membrii unei familii din Alba. Cei doi parinti si copilul lor de 4 ani dormeau linistiti, cand un TIR le-a intrat in casa, distrugand incaperea alaturata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.TIR-ul, incarcat cu baloti de fier, venea de la Oradea. Intr-o curba din comuna Unirea, soferul a pierdut controlul volanului, derapand pe soseaua udata de ploaie, iar masina a distrus peretele casei unde dormea familia, un second-hand lipit de locuinta lor, ba era cat pe ce sa distruga si sectia de politie invecinata.

Zona arata ca dupa un cutremur, dar soferul a reusit sa iasa singur din cabina TIR-ului facuta zob, fara nicio rana. Le-a spus politistilor ca ar fi ramas pur si simplu fara frane, insa fireste ca aceasta varianta va trebui verificata.

Cei doi soti si copilul lor sunt in stare de soc de cand au realizat cit de aproape au fost de moarte.

Pagube la fel de mari au fost si in magazinul alaturat. Noroc ca vanzatoarea nu apucase sa deschida.

Nici casa, nici magazinul nu sunt asigurate, iar daunele se apropie de 100.000 de lei. Ramane de vazut insa de unde isi vor recupera proprietarii paguba.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu