marime text:

Niciun vinovat, deocamdata, in cazul fetitei de 7 ani care s-a inecat la strand!

Au trecut doua zile de cand o fetita de 7 ani s-a inecat la un strand din Oradea, iar anchetatorii nu au gasit inca un vinovat! Dosarul a fost deschis, acuzatia este de omor din culpa, dar lipseste persoana vinovata, spre nemultumirea parintilor fetei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii spun ca deocamdata, sunt nevoiti sa continue cercetarile in lipsa unui autor al faptei. Ei spera insa ca,  dupa ce vor mai face cateva expertize si vor sta de vorba cu toti cei implicati in acest caz, de la angajati ai strandului, pana la simpli martori, sa poata ajunge la o concluzie.

Oricum, resposabilitatea va cadea pe umerii celor de acolo, fie administratorul, fie un simplu angajat care nu s-a asigurat ca totul este in ordine, inainte de a le permite oamenilor sa intre in bazin.

Intre timp, in Lugasu de Jos, satul natal al fetitei, a inceput slujba  de inmormantare. Parintii ei vor sa primeasca acum niste raspunsuri: cat a fost ghinion si cat a fost inconstienta in moartea copilei lor?

In urma cu doua zile, fetita de 7 ani a fost aspirata ca intr-un vartej de o conducta de evacuare a apei din bazin, al carei grilaj disparuse.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariualbatros (2011-06-08 11:43:45)
cum **** mea nu e nimeni vinovat...adica gaura de scurgere a facut un vartej care a inecat copila si nu e nimeni vinovat?? Daca voi trece eu pe acolo va voi ineca EU!!!@
raspunde »
olivian (2011-06-07 12:19:36)
cum niciun vinovat?parintii sunt vinovati ca nu au supravegheat-o ce cauta fetita singura in strand?
raspunde »
c3z4r (2011-06-06 15:13:14)
fetita e de vina ca se scalda acolo, pai la varsta ei se duce la strand? eu cand eram de varsta ei nici nu stiam sa inot ii mai lipsea sa se duca in discoteca si le-a facut pe toate!
raspunde »