marime text:

Nerabdator s-o ia de nevasta, un tanar si-a furat mireasa de 14 ani de pe patul de spital

Grabit s-o ia de nevasta, n-a lasat-o nici macar sa se vindece, daramite sa ajunga la majorat! Un tanar de 20 de ani dintr-o localitate damboviteana si-a luat iubita pe sus din spitalul din Gaesti, unde era internata. Fata nu are decat 14 ani, iar mama ei, disperata, i-a reclamat disparitia la politie. Insa adolescenta e hotarata sa-i spuna DA iubitului ei, cu toata impotrivirea parintilor - si a legii.  
Nerabdator s-o ia de nevasta, un tanar si-a furat mireasa de 14 ani de pe patul de spital

Fata era internata pentru tratarea unei infectii, cand iubitul s-a hotarat s-o ia la el acasa. Cand au observat disparitia, asistentele si medicii au dat alarma. "Am anuntat politia, Protectia Copilului. A luat-o fara avizul meu, care eram de garda", spune dr. Maria Preda, pediatru la Spitalul Gaesti.

La politie a mers si mama fetei, convinsa ca aceasta a fost rapita. Surpriza insa. Tanara e hotarata sa ii devina sotie iubitului ei cu sase ani mai mare: "Nu mai e copilul meu de azi incolo. Sa faca ce vrea. O dezmostenesc de tot", nu mai vrea sa stie de ea mama ei.

Iubitul fetei, Ion Valeanu, a spus politistilor ca el n-a rapit fata din spital, ci ea a mers cu el de bunavoie. Parintii lui sunt de acord cu casatoria, asa ca mai lipseste doar sa o convinga si pe mama soacra.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu