marime text:

Ne ambalam pentru o masina de politie incendiata? Un piroman din Suceava vrea sa fie liber

Arestat preventiv pentru ca a incendiat o masina de politie, un tanar de 20 de ani din judetul Suceava le-a cerut astazi cu tupeu, judecatorilor sa-l elibere pe motiv ca nu prezinta un pericol social. Asta desi exista o inregistrare in care se vede clar cum a distrus autoturismul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imaginile surprinse de o camera de supraveghere il arata pe principalul suspect cum se apropie de autoturism, toarna benzina in interior dupa ce sparge un geam si apoi ii da foc. Toata scena se intampla dupa ce baiatul si amicii lui au provocat un scandal intr-un bar din comuna Botosana.

Politistii au fost chemati atunci sa intervina, dar abia au apucat sa intre in bar, ca in urma lor au vazut cum arde masina . Dupa o saptamana de arest, suspectul a facut astazi o cerere de eliberare, sub control judiciar, pe motiv ca nu e un pericol social major. Judecatorii nu i-au dat pe loc un raspuns dar ii analizeaza acum cererea. Pentru distrugere, el risca 15 ani de inchisoare

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu