marime text:

N-o sa crezi pana n-o sa vezi - cum se face PE NET judecata tiganeasca! SUPER VIDEO

Proces cum nu s-a mai vazut la Sibiu, unde staborul tiganesc a avut de judecat o cearta intre familiile a doi tineri soti. Pentru ca partile nu voiau nici macar sa se vada, judecatorul a decis ca procesul sa se desfasoare online.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu familia fetei in sala si cu rudele baiatului prezente prin intermediul web-cam-ului, presedintele Staborului a inceput sedinta de judecata.

Neintelegerea este de fapt intre parintii celor doi tineri. De la Sebes, socrul fetei spune ca nu-si mai vrea nora. Il cere insa pe nepotul lui in varsta de 6 luni si 4 galbeni pe care ii are datorie la el o ruda de-a tinerei. 

Dupa mai bine de o ora de discutii aprinse, juriul a dat verdictul: parintii trebuie sa se impace, iar socrii sa-si primeasca nora inapoi in casa.

La final, cel mai multumit pare sa fie chiar presedintele Cioaba.

Pentru a fi siguri ca sentinta va fi respectata, membrii staborului vor merge personal sa duca fata acasa la barbatul sau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu