marime text:

Mutilata fara niciun motiv! Un necunoscut i-a taiat nasul unei femei din Piatra Neamt, cu un topor!

Clipe de teroare pentru doua femei din Piatra Neamt, care au fost atacate in plina zi cu un topor, de catre un necunoscut. Ambele victime sunt in spital. Una dintre ele a ajuns acolo in stare grava, dupa ce agresorul i-a taiat practic nasul si i-a zdrobit oasele fetei. Totul s-a intimplat pe un deal din apropierea orasului, iar barbatul n-a fost deocamdata identificat.
Mutilata fara niciun motiv! Un necunoscut i-a taiat nasul unei femei din Piatra Neamt, cu un topor!

Cele doua femei culegeau urzici cand omul s-a napustit peste ele si le-a luat la bataie, din senin. Prima femeie atacata, in varsta de 37 de ani, a primit o lovitura puternica in cap, cu un topor, se pare. A doua, de 42 de ani, a fost mutilata practic, cand barbatul i-a taiat nasul. Prima este internata la Piatra Neamt. Desi a primit o lovitura care i-a spart capul, se va face bine, spun medici. 

Mult mai complicata e situatia celei de-a doua femei. Transferata la Iasi, pacienta a fost supusa deja unei interventii chirurgicale, prin care s-a incercat o prima retusare a nasului. Va fi nevoie insa de multe alte operatii.

Intre timp, la Piatra Neamt, politistii incerca sa dea de urma agresorului. Atat cat au putut sa-l vada, femeile atacate au spus ca omul are in jur de 30 de ani. Politsitii cred ca au de a face cu o persoana cu probleme psihice. Daca va fi identificat, agresorul risca sa ajunga la inchisoare, pentru vatamare corporala  grava.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu