marime text:

Mutilat de propriul var! L-a muscat si l-a lasat fara o bucata din obraz, pentru ca nu l-a salutat!

Experienta teribila pentru un tanar de 25 de ani, din judetul Galati. A ramas fara o bucata de falca, dupa ce varul sau s-a repezit la el si l-a muscat de obraz.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul povesteste ca vorbea la telefon in caruta si nu l-a auzit pe varul sau cand l-a salutat. Mare greseala a facut: acesta s-a napustit asupra lui cu o scandura si apoi l-a muscat de fata.

Neintelegerile dintre cei doi veri nu sunt de ieri de azi, ci tin de vreo doi ani. Cei doi nu-si mai vorbesc de atunci, de cand s-au certat la cutite. De aceea probabil omul si-a iesit din minti cand a vazut ca varul sau nu apreciaza deloc ca el si-a calcat pe inima si l-a salutat.

Cand l-a atacat cu scandura, omul a apucat sa-i dea si el un pumn, dar apoi s-a trezit muscat cu violenta de fata. Acum el este in mainile medicilor, care il pregatesc pentru o interventie chirurgicala delicata, ca sa ii refaca fata. Grefa de piele este singura lui sansa ca sa revina la vechea infatisare. Cat despre agresor, el a disparut imediat dupa atac.

Tanarul nu a depus inca o plangere impotriva varului sau, dar nu are de gand sa-l ierte. Dupa acest atac, agresorul va fi cercetat pentru vatamare corporala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu