marime text:

Metoda unor tinere de a goli casele de bani si bijuterii: "Suntem de la biserica si am venit cu ajutoare"

Doua tinere din Bacau au pornit la furat cu numele Bisericii si Crucii Rosii pe buze. In ultimele doua zile, fetele, de 20 si 21 de ani, au batut la usa mai multor familii din oras si au pretins ca aduc ajutoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand s-au vazut inauntru, au furat tot ce-au gasit. Numai in ultimul apartament in care au intrat au facut o paguba de 6.000 de lei.

Un cuplu de batrani a fost jefuit marti seara de cele doua tinere. Cei doi soti si-au dat seama dupa ce fetele au plecat din casa lor ca le-au disparut banii si bijuteriile. Cateva minute au ramas nauciti. Cand s-au dezmeticit, au gasit puterea sa sune la 112.

Tinerele i-au amagit ca vin din partea bisericii si ca aduc diverse produse, ca ajutoare. Au reusit sa intre in casa, dupa ce femeia le-a deschis. Apoi, una dintre ele i-a tinut de vorba pe batrani, in timp ce complicea a pretins ca merge la toaleta.

Dar a cotrobait prin casa, pana cand a gasit banii si bijuteriile. Dupa ce a luat tot ce i-a picat in mana, i-a facut semn partenerei si au disparut.

Asa au pacalit patru familii, luni si marti, in Bacau. Politistii au reusit sa le prinda si acum sunt arestate pentru furt. 80 la suta din prejudiciu a fost recuperat.

Aventura tinerelor s-ar putea incheia in puscarie, unde cele doua risca sa ramana 15 ani. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu