marime text:

Mort de beat, un sofer l-a atacat cu spray lacrimogen pe un politist!

Un politist a fost agresat de un sofer baut chiar in urgenta spitalului din Galati. Suparat ca nu vedea o cale sa scape de analizele de singe la care urma sa fie supus, invividul a pulverizat spray lacrimogen, chiar spre fata agentului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul de 25 de ani a fost oprit in trafic, iar agentii si-au dat seama imediat ca era baut.

L-au testat, iar aparatul a indicat o alcolemie de 0,87 de grame in aerul expirat. Atunci au decis sa-l duca la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Dupa atacul cu sprayul lacrimogen nu a ajuns oricum prea departe pentru ca agentii de paza ai spitalului si medicii din camera de garda au reusit sa-l imobilizeze. Chiar si asa, tinarul a refuzat cu incapatanare sa i se recolteze probe de singe si dupa ce a semnat procesul verbal a plecat linistit acasa.

Problemele lui nu s-au sfrsit insa atat de simplu, acum pe linga dosarul penal pentru conducere sub influenta alcolului, este acuzat si de ultraj.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu