marime text:

Mort de beat, un contabil i-a rupt pantalonii unui politist! VIDEO

Un contabil din Targoviste a dat aseara o adevarata reprezentatie, dupa ce s-a urcat baut la volan! Barbatul, bine ametit de aburii alcoolului, a lovit doua masini parcate, iar la sosirea echipajului de la Rutiera a lovit si masina politistilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul nu isi mai putea mentine echilibrul nici macar atunci cand statea intins pe targa, la spital. Asa ca politistii nu l-au scapat din ochi, sa nu cumva sa pateasca ceva. Au incercat sa vorbasca cu el, insa cetatzeanul turmentat le-a raspuns mai mult prin... semne.

Omul a lovit de fapt patru masini in total - pe a lui, alte doua parcate si autoturismul politistilor veniti sa constate accidentul. Nu mica le-a fost mirarea agentilor cand au gasit in automobil, langa scaunul soferului, o sticla cu vin, de doi litri, pe jumatate goala.

Daca la locul accidentului soferul a facut pe viteazul si a rupt hainele unuia dintre agenti, la spital abia a mai scos o vorba. Nu pentru ca nu ar fi vrut, ci pentru ca nu a mai putut.

Barbatul a divortat de curand. Asta l-ar fi suparat din cale afara si l-a facut, se pare, sa cada in patima alcoolului.

Omul are acum dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului si pentru ultraj. In plus, el va fi nevoit sa suporte costurile pentru reparatiile masinilor lovite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu