marime text:

BESTIA care a violat o fetita care a fost operata pentru a fi salvata a mai facut si alte victime!

Un violator in serie cu grave probeleme psihice a atacat-o pe fetita de 10 ani din Ploiesti, spun anchetatorii care se ocupa de acest caz.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au trecut patru zile de atunci si individul inca nu a fost prins, dar politisitii au aflat ca alte doua copile, din acelasi cartier, au fost atacate in acelasi mod. Din fericite, in cazul lor agresorul nu a reusit sa-si duca planul la bun sfarsit.

Iar acum exista un portret robot care ii va ajuta pe anchetatori sa-l gaseasca inainte sa nenoroceasca si alte vieti. Agresorul este tanar, pana in 28 de ani, inalt, slabut cu fata prelunga. Asa l-au conturat specialistii dupa ce au adunat marturii ale celor care au avut ghinonul sa se intalneasca cu el.

Anul trecut si-a inceput seria ororilor, atacand o copila de 10 ani care se intorcea de la scoala. A incercat s-o viloleze, dar tipetele ei l-au pus pe fuga. Declaratiile fetitei i-au ajutat pe politisti sa-i intocmeasca individului un portret robot.

Cand o alta copila a fost atacata, la inceputul lui iunie, dupa un scenariu tras la indigo, le-a confirmat anchetatorilor ca
a fost vorba despre acelasi barbat.

Ancheta n-a avansat insa, asa ca a venit vremea celui de-al treilea atac, de o cruzime incredibila: violatorul si-a imobilizat victima in timp ce descuia usa apartamentului, a sedat-o si a tarat-o in casa unde a violat-o. Copila de 10 ani este si acum internata si a fost operata de mai multe ori.

Biata fetita, aflata inca in stare de soc, nu a putut oferi decat indicii vagi despre atacator. Politistii cred insa ca e vorba despre individul pe care il cautau demult.

In Cartierul Malu Rosu, unde s-au inregistrat toate cele trei atacuri, e alerta maxima. Parintii nu-si mai lasa copiii singuri pe strada, iar politia patruleaza zi si noapte.

Parintii fetitei violate vor sa o ajute sa treaca repede peste aceasta trauma, asa ca si-au scos la vanzare apartamentul, pentru ca ea sa nu fie nevoita sa se intoarca in locul unde s-a petrecut atacul.

Ancheta in acest caz merge foarte greu. Au fost audiati 20 de suspecti, dar jumatate dintre ei au fost deja eliminati. Exista un singur martor care sustine ca l-a vazut pe agresor iesind din blocul in care s-a consumat tragedia, dar nu a retinut detalii despre fizionomia lui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu