marime text:

Monstru! Si-a violat mama, pentru ca nu a vrut sa-i dea pensia!

"Am dat nastere unui monstru!" Si din pacate, o femeie de 60 de ani, din Baia Mare, nu este departe de adevar. Ea a sunat la politie si a cerut ajutor, dupa ce propriul fiu a batut-o crunt si a violat-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar daca ulterior, victima si-a schimbat declaratia, procurorii spun ca au avut suficiente dovezi impotriva barbatului de 36 de ani, ca sa ceara arestarea lui.

Barbatul de 36 de ani se intorsese de curand din strainatate, cu buzunarele goale. I s-a facut brusc "dor" de mama lui, sau mai bine zis de pensia ei amarata. I-a facut femeii o vizita, baut bine, iar cand ea a refuzat sa-i dea bani, si-a iesit din fire si a batut-o fara mila.

Mai strigator la cer este ca a si batjocorit-o pe cea care i-a dat viata, dupa care a lasat-o mai mult moarta decat vie.

Femeia a ajuns la spital in stare grava. Dupa ce si-a mai revenit din soc, i-a parut rau ca si-a denuntat baiatul, insa prea tarziu. Individul a primit deja un mandat de arestare pentru 29 de zile.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu