marime text:

Monstru cu chip de om! I-a violat luni in sir pe copiii minori ai iubitei sale

In teroare au trait in ultimele luni doi frati din Bistrita Nasaud, care au fost abuzati in repetate randuri de iubitul mamei lor. Baietelul de 9 ani si fetita de 11, au fost amenintati cu moartea de calaul lor, ca nu cumva sa le treaca prin cap sa sufle cuiva vreo vorba despre cele intamplate.
Monstru cu chip de om! I-a violat luni in sir pe copiii minori ai iubitei sale

Numai ca fata n-a mai rezistat si cand a ramas singura cu mama ei i-a povestit totul, zguduita de plans. Ingrozita, femeia n-a ezitat nicio clipa si l-a denuntat pe barbat la politie, chiar daca el i-a jurat acum razbunare.

Pana si mama acestui barbat se dezice de propriul copil. Femeia a spus ca fiul ei merita sa putrezeasca in inchisoare, unde, de altfel, a mai fost si tot pentru viol.

Cand a fost luat la intrebari de politisti, barbatul a spus ca este nevinovat si ca iubita lui i-ar fi intins, de fapt, o capcana.

El a fost prezentat la instanta, iar judecatorii l-au arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatia de viol. Risca sa stea dupa gratii 15 ani. Anterior si-a mai petrecut in inchisoare 13 ani, pentru acelasi gen de infractiune.

Cei doi copii abuzati vor fi consiliati de psihologii de la Protectia Copilului.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu