marime text:

Monica Columbeanu isi acuza sotul de talharie! Irinel: "Ar trebui sa chem un exorcist"

Scandal cu repetitie la Izvorani. Monica Columbeanu a depus o noua plangere sambata impotriva sotului, pentru tulburarea folosintei locuintei, abuz de incredere si talharie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara sustine ca a fost tinuta la usa de dimineata si nu si-a putut lua lucrurile din casa, desi instanta ii da voie. In replica, omul de afaceri spune ca aceasta mai are acolo cateva CD-uri si carti, pe care le va primi.

Fara sa comenteze absolut nimic, impreuna cu mama si avocata ei, Monica Columbeanu a plecat din sediul politiei Ciolpani dupa ce a depus plangerea la adresa sotului ei. Si asta pentru ca sambata dimineata ar fi incercat sa intre in casa de la Izvorani, insa a gasit toate usile incuiate. A lasat doar un cadou pentru Irina si a plecat direct la sectie.

Irinel Columbeanu spune ca a auzit despre cele intamplate de la angajati si o anunta ca nu are de ce sa se teama. Tot ce este al ei ii va fi inmanat cu un proces verbal.

Ca sa trateze situatia si cu putin umor, Irinel Columbeanu i-a sugerat un tratament Monicai despre care spune ca ar fi o fiinta "toxica".

Plangerea depusa sambata nu este prima de acest gen. Monica Columbeanu l-a mai reclamat o data, in urma cu cateva zile, pe sotul ei, pentru ca nu i-a permis accesul in casa. Si Irinel la randul lui a cerut ca aceasta sa fie decazuta din drepturile parintesti, pentru ca ar fi maltratat-o pe fiica lor.   

Proces de divort incepe pe 21 martie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu