marime text:

Reconstituire la Izvorani, dupa ce Monica s-a plans ca a fost agresata de angajatii lui Irinel!

Printre politisti si medici. Asa a petrecut Monica Columbeanu noaptea de sambata. In incercarea de a-si invinge sotul in razboiul divortului, tanara a mai depus o plangere, de aceasta data pentru talharie. Mai mult, a ajuns chiar la IML, pentru un certificat medico-legal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sustine ca angajatii de la Izvorani au lovit-o sambata, cand a incercat sa-si recupereze lucrurile, inclusiv limuzina si sa-si vada copilul.

Mai intai, Monica a ajuns la politia din Snagov, unde a depus plangerea pentru talharie. Politistii au mers la proprietatea de la Izvorani, pentru cercetarea la fata locului. Pentru ca sotul nu-i da voie sa intre in curte, in tot acest timp, tanara a asteptat in fata portii, insotita de cei doi avocati.

De la Izvorani, Monica a plecat la un alt post de politie, unde a dat declaratii. Apoi, un ofiter a condus-o la Institutul de Medicina Legala din Capitala.

Medicul legist a trimis-o la Spitalul Floreasca. Se pare ca tanara a avut nevoie de mai multe radiografii.

In tot acest timp, Monica nu a dat nicio declaratie. In schimb, unul dintre avocatii manechinului sustine ca tot ce se intampla este un joc pus la cale de Irinel Columbeanu, pentru a o atrage de partea sa pe micuta Irina.

De fapt, drumurile Monicai la politie au inceput inca de sambata dimineata, dupa ce angajatii de la Izvorani nu i-au dat voie sa intre in casa.

In replica, Irinel Columbeanu spune ca a auzit despre cele intamplate de la angajati si o anunta ca nu are de ce sa se teama. Tot ce este al ei ii va fi inmanat cu un proces verbal.

Nici o vorba despre Bentley-ul pe care Monica spune ca l-a cumparat din banii ei si din care angajatii ar fi dat-o jos cu forta.

Ca sa trateze situatia si cu putin umor, Irinel Columbeanu i-a sugerat un tratament Monicai, despre care spune ca ar fi o fiinta "toxica".

Monica Columbeanu l-a mai reclamat pe sotul ei in urma cu cateva zile, pentru ca nu i-a permis accesul in casa. La randul sau, Irinel a cerut sa fie decazuta din drepturile parintesti, pentru ca ar fi maltratat-o pe fiica lor.   

Procesul de divort incepe pe 21 martie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu